Jouw kennis en opleiding

De wereld om ons heen verandert in snel tempo en KTBA verandert mee. Wij zijn leidend in kwaliteitszorg. Dit bereiken we door samen te werken met de beste mensen uit het werkveld, voltijds én deeltijds. En hoeveel uur je ook bij ons werkt: we blijven je opleiden, uitdagen en stimuleren om het beste uit jezelf te halen.

Kenniscentrum

Het KTBA Kenniscentrum legt voor jou  24/7 een enorme wereld aan kennis en ervaring voor je open. Alles wat je wilt weten, standaarden en normen, handige praktijkvoorbeelden: je vindt het allemaal in de databank van het Kenniscentrum. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, hoor jij het via nieuwsbrieven en presentaties.

College-avonden

We organiseren interessante college-avonden. Dit zijn dé gelegenheden om je kennis te vergroten. Na het werk eten we lekker samen en klets je bij met je collega’s. Daarna zoeken we de verdieping. De onderwerpen zijn divers. Iedereen mag een idee aandragen. Afhankelijk van het onderwerp nodigen we interne of externe sprekers uit. Misschien is het lastig voor je om dit te combineren met privé, dat snappen we. Daarom stellen we de colleges digitaal beschikbaar zodat je ze later nog eens op jouw eigen moment terug kunt kijken.

KTBA Dag

Inspiratie, bijpraten en Brabantse gezelligheid, dat zijn de belangrijkste ingrediënten voor de KTBA dag. Deze dag komen alle KTBA’ers samen om kennis te delen en van elkaar te leren. Zo zie je niet alleen je eigen team maar is dit ook een gelegenheid om met collega’s van andere afdelingen bij te praten.

De KTBA-dag biedt elke keer weer een afwisselend programma waarbij samenwerking centraal staat. De inhoud is top, maar het samenzijn met je nieuwe KTBA-familieleden minstens net zo belangrijk.
De locatie is iedere keer weer anders, maar altijd inspirerend. In december vindt de KTBA dag plaats in de Efteling. Natuurlijk bezoeken we dan ook het park. Tijdens een ritje in de Baron en Joris en de Draak leer je je collega’s op een hele andere manier kennen!

Enthousiast geworden over een baan bij KTBA?

Bekijk onze vacatures >

Jouw contactpersoon

Claudia KTBA

Claudia van Delft

Recruiter

Claudia KTBA

Claudia van Delft

Recruiter