Traineeship

Geef je carrière een vliegende start!

Wil jij een carrière in de voedingsindustrie? Kies dan voor een vliegende start!

Speciaal voor jou heeft KTBA een traineeship ontwikkeld. Je wordt zes maanden lang intensief begeleid om jouw expertise als foodprofessional verder te vergroten. Je start met een intensieve training ontwikkeld door KTBA’s eigen FoodCampus. Dan ga je verder met ‘learning on the job’  waarbij een ervaren collega je de eerste kneepjes van het vak leert. Tijdens het traineeship werk je zowel zelfstandig als onder begeleiding mee aan interessante QA-projecten. Je ziet tientallen voedingsbedrijven van binnen en van buiten. Op deze manier leer je alles over de KTBA-systematiek,  industriële voedselveiligheid en procesoptimalisatie.

Snel zelfstandig aan de slag

In korte tijd bouw je een enorme hoeveelheid aan kennis en ervaring op en met behulp van de KTBA-coach groei je door naar een rol als consultant, waarbij je zelfstandig bij meerdere klanten van KTBA aan de slag gaat.

Plezier en vertier

Niet alleen studeren en leren staat centraal maar gezelligheid is net zo belangrijk. Alleen al in de eerste maand staat een sportieve teambuild activiteit en een middag naar Efteling gepland. Hoe fantastisch is dat?

Enthousiast geworden over ons traineeship?