Jouw kennis en opleiding

Jouw kennis en opleiding

De wereld om ons heen verandert in snel tempo en KTBA verandert mee. Wij zijn leidend in kwaliteitszorg. Dit bereiken we door samen te werken met de beste mensen uit het werkveld, starters maar ook mensen zoals jij met ervaring. Hoeveel ervaring je ook hebt: we blijven je opleiden, uitdagen en stimuleren om het maximale uit jezelf te halen.

Kennis is de kracht van KTBA. Je bent onderdeel van een team met heel veel kennis. Zo kan je samen sparren om elkaar naar een hoger niveau te brengen.

Kenniscentrum

Je kunt altijd groeien en leren én anderen laten groeien en leren. Het KTBA Kenniscentrum legt een enorme wereld aan kennis open. Alles wat je nog meer wilt weten over kwaliteitsnormen, de wet- en regelgeving of handige praktijkvoorbeelden: je vindt het allemaal in de databank van het Kenniscentrum. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, hoor jij het via nieuwsbrieven en presentaties. Wat nog veel leuker is: het KTBA Kenniscentrum helpt jou om actief je kennis en ervaring over te dragen.

College-avonden

We organiseren interessante college-avonden. Dit zijn mooie gelegenheden om je kennis te vergroten én te delen. Na het werk eten we lekker samen en praat je bij met je collega’s. Daarna zoeken we de verdieping. De onderwerpen zijn divers. Iedereen mag een idee aandragen. Afhankelijk van het onderwerp nodigen we interne of externe sprekers uit. Gezien jouw ervaring kan het zo maar gebeuren dat ook jij voor de groep staat om de kennis van je collega’s te vergroten.

KTBA Dag

Inspiratie, bijpraten en Brabantse gezelligheid, dat zijn de belangrijkste ingrediënten voor de KTBA dag. Deze dag komen alle KTBA’ers samen om kennis te delen en van elkaar te leren. Zo zie je niet alleen je eigen team maar is dit ook een gelegenheid om met collega’s van andere afdelingen bij te praten.

De KTBA dag biedt elke keer weer een afwisselend programma waarbij samenwerking centraal staat. De inhoud is top, maar het samenzijn met je nieuwe KTBA-familieleden minstens net zo belangrijk.
De locatie is iedere keer weer anders, maar altijd inspirerend. In december vindt de KTBA dag plaats in de Efteling. Natuurlijk bezoeken we dan ook het park. Tijdens een ritje in de Baron en Joris en de Draak leer je je collega’s op een hele andere manier kennen!

Enthousiast geworden over een baan bij KTBA?

Bekijk onze vacatures >

Jouw contactpersoon

Claudia KTBA

Claudia van Delft

Recruiter

Claudia KTBA

Claudia van Delft

Recruiter