Jouw persoonlijke ontwikkeling

Je hebt een aantal jaar ervaring en wil graag de volgende stap in jouw carrière zetten. Als consultant krijg je de kans om bij diverse bedrijven een kijkje in de keuken te nemen. Op het kantoor word je steeds uitgedaagd door de complexiteit van de verschillende projecten. Je vergroot jouw kennis en ervaring nog meer en maakt sprongen in je persoonlijke ontwikkeling. KTBA heeft projecten van elk niveau zodat deze altijd bij jou aansluiten en jouw groei stimuleren.

KTBA koestert haar talenten en investeert daarom volop in jou als medewerker. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontplooien en door te groeien, zodat jij uitdaging in je werk houdt. Je haalt het maximale uit jezelf door goed te presteren, te leren van feedback, samen te werken, coaching, deelnemen in projecten en opleidingen te volgen.

Een ontwikkelplan dat bij jou past

Je hebt al een aantal jaar ervaring, maar je bent nooit klaar met leren en jezelf ontwikkelen. Samen met je teammanager bespreek je welke ontwikkelpunten je op wilt pakken. We gaan samen kijken hoe we dit gaan bereiken. Dit kan door een interne training via KTBA Academy. of via een een-op-een training. Het ontwikkelplan is gericht op jouw kennis en competenties.

Enthousiast geworden over een baan bij KTBA?

Bekijk onze vacatures >

Jouw contactpersoon

Claudia KTBA

Claudia van Delft

Recruiter

Claudia KTBA

Claudia van Delft

Recruiter